یکی از مشکلات جدی زعفران کاران این است که حجم نسبتا زیادی از گل زعفران را در زمان بسیار کمی در هنگام فصل برداشت محصول جمع آوری می کنند و این نیازمند فعالیت کاری بسیار زیاد به منظور پاک کردن و جدا کردن کلاله زعفران است. بنابراین، در صورت وجود سردخانه ای کوچک به منظور نگه داری گل زعفران می توان این حجم کاری را در حدود 3 الی 5 روز به تاخیر انداخت. بدین منظور، طراحی و ساخت یک سردخانه کوچک که قابلیت نگه دارای گل زعفران را دارد و می تواند آنها را در حدود 3 الی 5 روز در دمای زیر 4 درجه سانتیگراد نگه دارد، بسیار اقتصادی به نظر می آید.