ساخت خشک کن برای صنایع غذایی

خشک کردن یاDrying یک فرایند انتقال جرم است که طی آن آب یا هرحلال دیگری از ماده مورد نظر (معمولاً جامد و شبه جامد) تحت حرارت، توسط عمل تبخیر یا تصعید خارج می‌شود .
بطور کلی مواد به دلایل زیر خشک می‌شوند:
۱- ایجاد یک شکل همسان یا خاص برای فرآیندهایی که بعداً انجام خواهند گردید.
۲- جداسازی حلال و استفاده مجدد از آن با استفاده از جمع‌‌آوری بخارات حلالی که از اجسام جامد جدا شده‌اند.
۳- جدا کردن یک ترکیب سمی یا مضر مایع از جامد.
۴- کم کردن وزن جهت حمل و نقل.
۵-¬ نگه¬داری محصولات به مدت طولانی¬تر.