دستگاه خشک کن انجماد خلاء

هدف این پروژه، طراحی و ساخت دستگاه خشک کننده میوه، سبزیجات، گل و گیاهان دارویی است. انجماد مواد غذایی، با این دستگاه علاوه بر کاهش حجم مواد، ماندگاری آنها را نیز تضمین می نماید.از آنجایی که در خشک کن های انجمادی خروج آب از میوه جات با استفاده از فرآیند تصعید یخ آب در فشار پایین انجام می شود و بافت میوه و سبزی آسیب کمتری دیده و محصول بهتر و با کیفیت تری در مقایسه با سایر روش¬های خشک کننده تولید می شود. علاوه بر آن خروج آب میوه با روش تصعید این امکان را ایجاد می¬نماید تا بتوان عصاره میوه و گلها را نیز ذخیره نمود.