حبه قند پایین آورنده قند خون

فناوری مذکور فرآورده ای است که نوع آوری تکنیکی آن به شکل تلفیقی در زمینه گیاهان دارویی، فناوری زیستی و صنایع غذایی می باشد. در سالهای اخیر سبک خاص زندگی در شهرهای کشور، از جمله رژیمهای خاص غذایی که حاوی کربوهیدات فراوانند، و نیز عادتهای روزمره همچون مصرغ قند و شکر به همراه چای، مصرف نوشابه و … به گسترش این بیماری دامن زده است. تاکنون انواع نوشابه ها، شکلاتها ، مکمل های غذایی وحتی حبه قند رژیمی و کم کالری به بازار عرضه شده است ولی تاکنون حبه قندهای پایین آورنده قند خون ساخته نشده است. مهمترین ویژگیهای این محصول عبارتنداز: ۱- داشتن قابلیت کاهش قند خون۲ – فقدان قندهای محلول و قابل جذب در بدن۳- وجود شیرین کننده های طبیعی۴- دارای قابلیت تقویت سلولهای انسولین ساز لوزالمعده ۵- دارای خاصیت مسهل. با توجه به خصوصیات ذکر شده اختراع حاضر برای تمامی افراد جامعه جهت پیشگیری از روند افزایش گلوکز خون و برای بیماران دیابتی جهت کاهش عوارض دیابت قابل مصرف است.